Partner netwerk


Voor wie?

Werk je met klanten die profijt kunnen hebben van extra inzicht in hun gezondheid? Ben je bijvoorbeeld fysiotherapeut, personal trainer, of diëtist? Vital Orange helpt je klanten hun gezondheid beter te begrijpen. Met inzicht in vitaminen, mineralen, en/of cholesterolgehaltes kan het traject dat jullie samen afleggen efficiënter worden doorlopen!


Wat zijn de voordelen?

De test biedt inzicht in de gezondheid van je klant.  Door regelmatig een test uit te voeren (bijvoorbeeld elk half jaar) is de gezondheid van de klant gemakkelijk te monitoren. Hou bijvoorbeeld bij of een dieetverandering invloed heeft op de vitaminespiegel, of kijk of extra sporten een verlaging van het cholesterol heeft veroorzaakt.


Hoe werkt het?

Via onze online omgeving kan je gemakkelijk flyers bestellen om aan je klanten te geven. Je verwijst de klant naar ons door, waarna ze een test kunnen bestellen. De uitslag van de test gaat regelrecht naar de klant, die het op zijn/haar beurt met jou deelt.


Enthousiast? Stuur ons een mailtje op info@vitalorange.com, of bel ons op 023-2340 655 om de mogelijkheden te bespreken!
Contact

Maak gebruik van onze live chat!

Telefoon: 023-2340 655

Email: info@vitalorange.com
Copyright VitalOrange 2021. Webdesign door Antine Reddingius