Privacy beleid

Je persoonlijke gegevens

Vital Orange Netherlands B.V. hanteert een strikt privacybeleid.

Vital Orange Netherlands B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uitdrukkelijke toestemming. Vital Orange Netherlands B.V. zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Vital Orange Netherlands B.V. gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Vital Orange Netherlands B.V. zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met je toestemming de persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over aanbiedingen, introducties en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kan je uitschrijven via de website. 
  • Als je bij Vital Orange Netherlands B.V. een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. Je kan een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw ingevuld hoeft te worden.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om ons aanbod verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

 

Vital Orange Netherlands B.V. verkoopt je gegevens niet
Vital Orange Netherlands B.V. zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Uitslag en analyse van je test

Je gegevens worden uiterst zorgvuldig verwerkt. Je gegevens worden enkel en alleen voor een correcte analyse van de test(en) gebruikt. Vital Orange Netherlands B.V. verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden. Je persoonlijke gegevens kunnen ook niet door derden worden bekeken. Vital Orange Netherlands B.V. stelt je gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Alleen met expliciete toestemming van de gebruiker zal Vital Orange Netherlands B.V. de resultaten geanonimiseerd gebruiken voor onderzoeksdoeleinden.

Bescherming van uw persoonsgegevens

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermt uw privacy. Deze wet is op 1 september 2001 in werking getreden. Vital Orange Netherlands B.V. voldoet aan deze wet en daarmee aan de hoogste normering ter bescherming van uw persoonsgegevens.

In het kader van de wet bescherming persoonsgegevens zal Vital Orange Netherlands B.V. uw persoonsgegevens behandelen volgens deze wettelijke vastgestelde normen. Toeleveranciers, waaronder begrepen hostingpartijen en laboratoria zullen wij verplichten, voor zover van toepassing, om ook te voldoen aan de wettelijke normen voor de bescherming van persoonsgegevens.

Het College bescherming persoonsgegevens (CPB) houdt toezicht op het naleven van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) door Vital Orange Netherlands B.V.

De onderneming Vital Orange

Het uitgangspunt van Vital Orange Netherlands B.V. is om u als klant te dienen. U en uw gegevens worden met professionaliteit en zorg behandeld. Vital Orange Netherlands B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61983926 te Amsterdam; informatie over Vital Orange Netherlands B.V. kan daar worden opgevraagd.

Vital Orange Netherlands B.V. opereert in de preventieve gezondheidszorg en biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw eigen gezondheid. Vital Orange Netherlands B.V. is een geheel onafhankelijke onderneming en verstrekt geen vertrouwelijke informatie aan derden.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Vital Orange Netherlands B.V. gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Vital Orange Netherlands B.V. geen cookies ontvangt.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen mocht hebben over het privacybeleid van Vital Orange Netherlands B.V., dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In het geval wijziging van ons privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.