Keep the world movingVital Orange Covid Pro-services

Er is veel te doen om Covid, en vooral om de manier van testen. Zo wordt de markt overspoeld met sneltesten van verschillende kwaliteiten. Maar als de voortgang van uw bedrijf van belang is en U daar geen enkel risico in wilt nemen is het onmogelijk om met sneltesten te werken. Simpelweg omdat de gevoeligheid daarvan onvoldoende is om bijtijds een besmetting te traceren. Met alle risico's en aansprakelijkheden van dien.

Een PCR test blijft de enige test met een betrouwbaar resultaat. Nu vinden mensen doorgaans de afname van een standaard test erg vervelend. Daarbij is vaak de snelheid van uitslag onvoldoende voor de dynamiek van een onderneming.

Vital Orange heeft daarvoor twee nieuwe gevalideerde testen ontwikkeld met vooraanstaande microbiologen. De testen zijn vriendelijker voor uw mensen, u heeft sneller een uitslag en de testen zijn volledig betrouwbaar.


De testen, ICMA en RT-PCR zijn ontwikkeld op basis van speeksel. Daarbij hebben wij alle moeite gedaan om de snelheid van uitslag te verhogen, immers het is van belang dat werknemers zo snel mogelijk veilig en zonder risico aan de slag kunnen.


De RT-PCR test wordt uitgevoerd in een door het RIVM gecertificeerd laboratorium voor speekseldiagnostiek.


Voor iedere werknemer bestelt u tegen een gering bedrag een afname set. Deze kan op ieder moment eenvoudig en vriendelijk afgenomen worden, waarbij u gegarandeerd binnen 24 uur de uitslagen ontvangt. Zo houdt u controle op de gezondheid van uw personeel zonder risico's van een uitbraak in uw bedrijf.


Meer weten? 

Bent u belast met het testbeleid binnen uw onderneming? Lees dan hoe u snel gebruik kan maken van de Covid Pro-services van Vital Orange!
Vital Orange

Partner netwerk

Partner portal


Contact

Maak gebruik van onze live chat!

Telefoon: 085-0600 775

Email: info@vitalorange.com
Copyright Vital Orange 2021.