RT-PCR test


RT-PCR test

De RT-PCR speeksel test meet het virale RNA (genetisch materiaal) voor de detectie van COVID-19.


RT-PCR afname set voor speeksel

Vital Orange biedt de RT-PCR afname-set en analyse voor speeksel aan. De afname-set en laboratorium analyse (de test)  van Vital Orange biedt meerdere voordelen. Omdat de test gebaseerd is op speeksel is een vervelende neus-keel uitstrijk overbodig. Daarnaast hoeft u dus ook niet meer naar een teststraat voor de afname van deze vervelende swab. Even speeksel verzamelen in een buisje en het is klaar om opgestuurd te worden naar een RIVM goedgekeurd laboratorium voor speekseldiagnostiek waar het geanalyseerd wordt. Uw sample stuurt u gemakkelijk op per post.


Hoe het werkt.

Bij Vital Orange bestelt u de ‘RT-PCR afname-set voor speeksel’. Deze ontvangt u al de volgende werkdag. U volgt de meegeleverde instructies (zie instructievideo en/of gebruiksaanwijzing) en wanneer u uw sample heeft gemaakt, stuurt u het speekselbuisje in een transportbuis in een speciale envelop per post direct naar het laboratorium. Zodra het sample door het laboratorium is ontvangen wordt deze direct in behandeling genomen om zo snel mogelijk de uitslag bij u te hebben. Dit is nog dezelfde dag nadat het sample is ontvangen. De analyse ontvangt u dan per beveiligde email. Op deze manier zijn uw gegevens altijd veilig.


Voor wie?

Deze RT-PCR afname-set voor speeksel is gemaakt voor mensen die op een veilige manier weer aan het werk willen in een gecontroleerde omgeving. De RT-PCR op speeksel is gevoeliger dan de antigeen sneltest en dus loopt u minder risico op zogenaamde ‘fout-negatieve’ resultaten die een grote bedreiging voor uw werkvloer kunnen zijn.

De afname kan thuis plaatsvinden via een eenvoudige speekselafname. U krijgt daarna snel uitsluitsel of u besmet bent en dus wellicht besmettelijk bent voor anderen.

Bestellen

De RT-PCR afname-set voor speeksel is gemakkelijk te bestellen via de Partner-Portal.RT-PCR afname set


Vital Orange

Partner netwerk

Partner portal


Contact

Maak gebruik van onze live chat!

Telefoon: 085-0600 775

Email: info@vitalorange.com
Copyright Vital Orange 2021.