ICMA-test


ICMA-test

De ICMA speeksel test meet viruseiwit, ook wel virus antigeen voor de detectie van COVID 19.


Afname set voor speeksel

Vital Orange biedt de ICMA afname set voor speeksel aan. De afname set van Vital Orange biedt meerdere voordelen. Omdat de test gebaseerd is op speeksel is een vervelende neus-keel uitstrijk overbodig. Daarnaast hoeft u ook niet naar een teststraat voor de afname van deze vervelende swab. Enkel even speeksel verzamelen in een buisje en het is klaar om opgestuurd te worden naar een gecertificeerd laboratorium waar het geanalyseerd wordt. Uw sample stuurt u gemakkelijk op per post.


Hoe het werkt.

Bij Vital Orange bestel je de "ICMA afname-set voor speeksel". Deze ontvangt u al de volgende werkdag. U volgt de meegeleverde instructies (zie instructievideo en/of gebruiksaanwijzing) en wanneer u uw sample heeft gemaakt , stuurt u het speekselbuisje in de speciale envelop per post direct naar het laboratorium. Zodra het sample door het laboratorium is ontvangen wordt deze direct in behandeling genomen om zo snel mogelijk de uitslag bij u te hebben. Dit is nog dezelfde dag nadat het sample is ontvangen. De analyse ontvangt u dan per beveiligde e-mail. Op deze manier zijn uw gegevens altijd veilig.


Voor wie?

Deze ICMA afname-set voor speeksel is gemaakt voor mensen die op een veilige manier weer aan het werk willen in een gecontroleerde omgeving. De analyse van de ICMA afname-set voor speeksel wordt uitgevoerd op zeer nauwkeurige apparatuur in het laboratorium en is zeer gevoelig. De afname kan thuis plaatsvinden via een eenvoudige speekselafname. U krijgt daarna snel uitsluitsel of u besmet bent en dus wellicht besmettelijk bent voor anderen.Bestellen

De ICMA afname-set voor speeksel is gemakkelijk te bestellen via de Partner-Portal.ICMA afname set


Vital Orange

Partner netwerk

Partner portal


Contact

Maak gebruik van onze live chat!

Telefoon: 085-0600 775

Email: info@vitalorange.com
Copyright Vital Orange 2021.