Winkelwagen

Over Vital OrangeHoud je gezondheid nauwkeurig in de gaten met ondersteuning van Vital Orange

Zoek jij naar manieren om je weerstand en vitaliteit te vergroten? Zorg er dan voor dat je lichaam helemaal in balans is. Dat doe je met behulp van de gezondheidscheck van Vital Orange.


Talloze vitaminen en mineralen zorgen er samen voor dat je je gezond en fit voelt, maar soms ontstaan er tekorten die je gezondheid negatief beïnvloeden. Zo is een tekort aan vitamine B12 slecht voor het afweersysteem, terwijl een verhoogd cholesterolgehalte de kans op hart- en vaatziekten vergroot. Krijgt je lichaam te weinig vitamine D binnen? Dan kunnen je botten en tanden daaronder lijden. Kortom: de vitaminewaarden in je lichaam vertellen een belangrijk verhaal.


Maar hoe weet je precies of je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt? En hoe kan je controleren of je de juiste glucosewaarden in je bloed hebt? Je kunt op de gok supplementen innemen, maar je weet dan nooit zeker of je jouw lichaam geeft wat het nodig heeft. Daar komt verandering in met de gezondheidscheck van Vital Orange. Wij zorgen ervoor dat je meer inzicht krijgt in je gezondheid, dankzij een nauwkeurige bloedtest. Zo kan je precies zien wat je lichaam nodig heeft en hoe je het beste voor jezelf zorgt.


Samenwerken? 

Ben jij fysiotherapeut, diëtist, personal trainer of beoefen je een ander beroep en zouden jouw klanten profiteren van de services van Vital Orange? Lees dan hier hoe je partner kan worden van Vital Orange!