Winkelwagen

Wordt jij onze partner?


Voor wie?

Werk je met klanten die profijt kunnen hebben van extra inzicht in hun gezondheid? Ben je bijvoorbeeld arts, sportarts, of fysiotherapeut, leefstijl coach, diëtist, personal trainer of praktijkondersteuner? Vital Orange helpt je klanten hun gezondheid beter te begrijpen. Met inzicht in vitaminen, mineralen, en/of cholesterolgehaltes kan het traject dat jullie samen afleggen efficiënter worden doorlopen!


Wat zijn de voordelen?

De check biedt inzicht in de gezondheid van je klant.  Door regelmatig een test uit te voeren (bijvoorbeeld elk half jaar) is de gezondheid van de klant gemakkelijk te monitoren. Hou bijvoorbeeld bij of een dieetverandering invloed heeft op de vitaminespiegel, of kijk of extra sporten een verlaging van het cholesterol heeft veroorzaakt.


Hoe werkt het?

Via onze online omgeving kan je gemakkelijk bestellen en meer achtergrond informatie krijgen. Je kan zelf producten bestellen of je verwijst een klant online door, waarna ze een check kunnen bestellen. De uitslag van de check gaat regelrecht naar de klant, die het op zijn/haar beurt met jou deelt. Voor vragen over de uitslag hebben wij een deskundige expertdesk waar vragen over de uitslag kunnen worden gesteld.


Enthousiast en wil je weten hoe het werkt? Stuur ons een mailtje op info@vitalorange.com, of bel ons op 085- 0600 775 om de mogelijkheden te bespreken!