Over ons

We zijn gestart met Vital Orange door onze passie voor gezondheid, en anderen te helpen gezonder te leven. Onze eerste grote actie was het aanbieden van een vitamine D test tijdens Serious Request. Al snel werd duidelijk dat van de 700 geteste mensen meer dan 80% een tekort in vitamine D had.

Vanaf begin dit jaar hebben we besloten om de Vitamine-check aan te bieden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen sneller tekorten hebben, maar ook regelmatig teveel supplementen nemen. Zonder duidelijke check blijft het nemen van vitaminen giswerk. Het is eigenlijk alleen mogelijk exact inzicht te geven aan de hand van een bloedtest; Daarom hebben we de meest relevante vitaminen en mineralen in de Vitamine-check opgenomen.

Op basis van de Vitamine-check kan je bepalen wat de optimale combinatie van vitamines en mineralen is. Waar nodig kan je dan aanvullen.

Het is de missie van Vital Orange om verbeteringen aan elk aspect van je gezondheid te brengen. Het begint met goede voeding, die je fysieke en mentale welzijn verbetert én inzicht en ondersteuning van je lichaam bij intensieve activiteiten.

Dit heeft vervolgens effect naar elk ander aspect van het leven.

Iedereen is tenslotte uniek. Je eet niet allemaal hetzelfde, leeft niet hetzelfde en je sport niet hetzelfde. Het is logisch dat je een mix van vitaminen en mineralen nodig hebt die net zo persoonlijk is als jij.