Winkelwagen

Hoe het werkt

Voordat je kunt beginnen, heb je de keuze tussen twee opties: een vitaminecheck of een complete leefstijlcheck. Bij de vitaminecheck meet je een aantal essentiële vitaminewaarden en het ijzergehalte in je bloed. Zo krijg je direct inzicht in eventuele tekorten die je kan aanvullen met supplementen of gezonde voeding. Met de vitamine check controleren we de volgende waarden:

- Vitamine D
- Vitamine B12
- Ferritine

Wil je jouw gezondheid tot in de puntjes nalopen? Kies dan voor een leefstijlcheck. Hierbij worden naast je vitaminewaarden en ijzergehalte ook je cholesterol en glucosewaarden gecontroleerd. Zo krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en ontdek je wat de invloed is van stress, weinig beweging en een slecht eetpatroon. Met de complete leefstijl check controleren we de volgende waarden:

- Vitamine D
- Vitamine B12
- Ferritine
- Totaal Cholesterol
- HDL (goede cholesterol)
- LDL (slecht cholesterol)
- Triglyceriden
- HbA1c

Expertdesk voor vragen.

De uitslag van de bloedtest geeft je veel belangrijke informatie, maar wat doe je ermee? Bij Vital Orange kan je altijd terecht voor vragen. Samen met de expertdesk kijk je naar de uitslag en krijg je uitleg over de gemeten waarden.

Het is aan te raden om deze vitamine- of leefstijlcheck regelmatig uit te voeren. Zo zie je hoe je gezondheid zich ontwikkelt en of aanpassingen in je leefstijl daadwerkelijk effect hebben. Dat motiveert je om jouw gezonde gewoontes vol te blijven houden, waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn!

Vind jij het dus prettig om precies te weten hoe je lichaam ervoor staat en wil je eventueel ook uitleg krijgen bij je uitslag? Maak dan een telefonische afspraak voor uitleg met onze expertdesk op basis van de resultaten van je gezondheidscheck van Vital Orange!

Heb je de keuze gemaakt tussen een vitamine check of leefstijl check? Dan kan je eenvoudig de check online bestellen of bij één van onze partners aanvragen. De afname set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding.