Winkelwagen

Voor werkgevers


Voor werkgevers

Voor werkgevers biedt Vital Orange's preventieve leefstijlcheck waardevol inzicht in de gezondheid van het personeel. Alle diagnostische tests worden uitgevoerd in een medisch gecertificeerd laboratorium. Medewerkers ontvangen een duidelijke testuitslag en krijgen ook advies om hun gezondheid te verbeteren.


Vitaliteit als secundaire arbeidsvoorwaarde

Wat als u uw medewerker de mogelijkheid biedt om vanuit zijn eigen regie en leefomgeving te werken aan zijn vitaliteit en gezondheid? Om persoonlijke gezondheidsvragen op te lossen en een steun te bieden met volledige privacy voor de medewerker?

Vital Orange biedt de mogelijkheid aan werknemers om inzicht te krijgen in hun persoonlijke vitaliteit door het aanbieden van een leefstijlcheck. Door middel van een gemakkelijk thuis uit te voeren bloedtest kan de werknemer inzicht krijgen in zijn of gezondheid en vitaliteit. De uitslagen blijven geheel veilig in handen van de werknemer.


Waarom Vital Orange?

De checks van Vital Orange geven een betrouwbaar en feitelijk inzicht in een aantal essentiële vitaminen, cholesterolwaarden en glucose. Inzicht in vitaliteit is essentieel voor een medewerker een stap richting een vitalere leefstijl te maken. En als er vragen zijn? Dan kan de medewerker een afspraak inplannen met onze expertdesk voor uitleg. 


Hoe het werkt.

De medewerker bestelt online een thuisafname set via een speciale link. Hij/zij ontvangt hiervoor een afname set thuis. Hij zij voert de check zelf uit door afname van een paar druppels bloed.  Het afnamesample wordt verstuurd naar ons lab, waarna de uitslag van een check via ons beveiligde platform wordt verstuurd naar de betreffende medewerker met behoud van volledige privacy.


Wat kunt u doen als werkgever?

Als werkgever zorgt u ervoor dat deze secundaire arbeidsvoorwaarde aan uw medewerkers wordt aangeboden door u aan te melden bij MyHealthConnect. Uw medewerker kan zo zelf aan zijn vitaliteit werken in een eigen omgeving en waardeert u als werkgever extra vanwege de aandacht en (financiële) stimulans hiervoor.

MyHealthConnect past ook naadloos binnen uw bestaande of lopende vitaliteitsprogramma.


Wat zijn de kosten?

Als bedrijf kunt u gebruik maken van ons platform en betaalt u alleen voor daadwerkelijk uitgevoerde checks/ consulten.


Interesse?

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen? Wilt u zich aanmelden voor het MyHealthConnect platform?  Met een paar antwoorden maken wij een offerte op maat.


Naam bedrijf:

Telefoon:

Email:

Bericht: