Dit brengt het je


Hoe werkt de gezondheidscheck?

Voordat je kunt beginnen aan je gezondheidscheck, heb je de keuze tussen twee opties: een vitaminecheck of een complete leefstijlcheck. Bij de vitaminecheck meet je een aantal essentiële vitaminewaarden en het ijzergehalte in je bloed. Zo krijg je direct inzicht in eventuele tekorten die je moet aanvullen met supplementen of gezonde voeding.

Wil je jouw gezondheid tot in de puntjes nalopen? Kies dan voor een leefstijlcheck. Hierbij worden naast je vitaminewaarden en ijzergehalte ook je cholesterol en glucosewaarden gecontroleerd. Zo krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en ontdek je wat de invloed is van stress, weinig beweging en een slecht eetpatroon.Tijdens de complete leefstijlcheck controleren we de volgende waarden:
 

  • Vitamine B12
  • Vitamine D
  • Ferritine
  • Totaal cholesterol
  • LDL (slecht cholesterol)
  • HDL (goed cholesterol)
  • Tryglyceriden
  • HbA1c


Heb je de keuze gemaakt tussen een vitaminecheck of leefstijlcheck? Dan is het tijd om een online afspraak te maken. Voordat deze afspraak plaatsvindt sturen we een pakketje op. Hierin vind je een afnameset voor bloeddruppels, inclusief een uitgebreide handleiding. Lees deze handleiding goed door, zodat je de bloeddruppels op een veilige en correcte manier af kunt nemen. Je wordt hierbij begeleid tijdens je online afspraak, zodat je zeker weet dat de test goed verloopt.

De afgenomen bloeddruppels berg je volgens de instructies op en doe je vervolgens in de bijgeleverde envelop. Deze kan je gewoon inleveren bij een PostNL punt, waarna de druppels direct naar een gecertificeerd laboratorium worden verzonden. Binnen twee tot zeven werkdagen heb je de uitslag in handen.

Op maat gemaakt gezondheidsadvies

De uitslag van de bloedtest geeft je veel belangrijke informatie, maar wat doe je ermee? Bij Vital Orange kan je altijd terecht voor aanvullend advies. Samen met een leefstijlcoach kijk je naar de uitslag en stel je een plan op om je gezondheid te verbeteren. Welke voeding heb je nodig om je tekorten mee aan te vullen? Hoe breng je je cholesterolwaarden omlaag of hoe reguleer je je glucosewaarden beter? Wij helpen je op weg.

Het is aan te raden om deze vitamine- of leefstijlcheck regelmatig uit te voeren. Zo zie je hoe je gezondheid zich ontwikkelt en of aanpassingen in je leefstijl daadwerkelijk effect hebben. Dat motiveert je om jouw gezonde gewoontes vol te blijven houden, waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn!

Vind jij het dus prettig om precies te weten hoe je lichaam ervoor staat en ben je op zoek naar op maat gemaakt advies van gespecialiseerde leefstijlcoaches? Maak dan een afspraak voor een consult op basis van de resultaten van je gezondheidscheck van Vital Orange!

Contact

Maak gebruik van onze live chat!

Telefoon: 085-0600 775

Email: info@vitalorange.com
Copyright VitalOrange 2021. Webdesign door Antine Reddingius