Winkelwagen

Dit brengt het je


Extra inzicht in je gezondheid.

Wil jij ook wat meer inzicht in je gezondheid? Dat wil eigenlijk iedereen. Door een eenvoudige check kan je jezelf meten en kan je al veel inzicht krijgen. Wil je daarbij hulp of begeleiding dan kan je heel gemakkelijk extra advies krijgen bij één van onze leefstijlcoaches. 

Hoe werkt het?

Voordat je kunt beginnen, heb je de keuze tussen twee opties: een vitamine check of een complete leefstijl check. Met de Vitamine Check meet je een aantal essentiële vitaminewaarden en het ijzergehalte in je bloed. Zo krijg je direct inzicht in eventuele tekorten die je kan aanvullen met supplementen of gezonde voeding.

Wil je jouw gezondheid tot in de puntjes nalopen? Kies dan voor een Leefstijl Check. Hierbij worden naast je vitaminewaarden en ijzergehalte ook je cholesterol en glucosewaarden gecontroleerd. Zo krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en ontdek je wat de invloed is van stress, weinig beweging en een slecht eetpatroon.

Op maat gemaakt gezondheidsadvies

De uitslag van de bloedtest geeft je veel belangrijke informatie, maar wat doe je ermee? Bij Vital Orange kan je altijd terecht voor aanvullend advies. Samen met een leefstijlcoach kijk je naar de uitslag en stel je een plan op om je gezondheid te verbeteren. Welke voeding heb je nodig om je tekorten mee aan te vullen? Hoe breng je je cholesterolwaarden omlaag of hoe reguleer je je glucosewaarden beter? Wij helpen je op weg.

Het is aan te raden om deze vitamine- of leefstijlcheck regelmatig uit te voeren. Zo zie je hoe je gezondheid zich ontwikkelt en of aanpassingen in je leefstijl daadwerkelijk effect hebben. Dat motiveert je om jouw gezonde gewoontes vol te blijven houden, waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn!

Vind jij het dus prettig om precies te weten hoe je lichaam ervoor staat en ben je op zoek naar op maat gemaakt advies van gespecialiseerde leefstijlcoaches? Maak dan een afspraak voor een consult op basis van de resultaten van je gezondheidscheck van Vital Orange!

Heb je de keuze gemaakt tussen een vitamine check of leefstijl check? Dan kan je eenvoudig de check online bestellen of bij één van onze partners aanvragen. De afname set wordt geleverd inclusief een uitgebreide handleiding.