Winkelwagen

De Sporttest

Jouw testresultaten in 7 dagen

Meten is weten. Daarom begint de Sport Vitamine op Maat ook met de Sporttest. Tijdens de Sporttest laat je bij een van de 800 bloedafname centra (bij jou in de buurt), jouw bloedwaarden testen. De afgenomen buisjes bloed kun je gratis met PostNL verzenden. Jouw testresultaten krijg je binnen zeven dagen van Vital Orange. Uit de testresultaten komt exact naar voren waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

De Sporttest in het kort:

  • Ontvang een pakketje thuis met daarin de Sporttest
  • Bel het afsprakenbureau voor het maken van een afspraak
  • Ontvang een verwijsbrief per e-mail van het afsprakenbureau
  • Neem de Sporttest en de verwijsbrief mee bij het bezoek aan het afnamepunt

Tijdens het bezoek bij het afnamepunt

Voor de bloedafname kan je terecht bij 800 afnamepunten in Nederland. De medewerkers zijn gespecialiseerd in de afname van bloed en het gebeurt zeer vakkundig. Het bloedprikken wordt doorgaans zittend en in de arm gedaan.

Voor het maken van een afspraak neem je contact op met het afsprakenbureau op telefoonnummer: 0251 – 714 614. Vervolgens ontvang je een verwijsbrief per e-mail om mee te nemen naar het afnamepunt.

Eenvoudig verzenden van de testresultaten

Nadat er bloed af is genomen, kun je deze eenvoudig zelf versturen in de bijgeleverde enveloppe. Verzending is geheel gratis! En doordat het medische post is, geeft Post NL voorrang aan jouw pakketje. Ook de analyse wordt door het onafhankelijke laboratorium van de Gelre Ziekenhuizen zo spoedig mogelijk uitgevoerd. De uitslag ontvang je binnen 7 dagen per e-mail van Vital Orange.

Wil je de Sporttest nu bestellen?

Bestel hier de Sporttest