Winkelwagen

Over ons

We zijn gestart met Vital Orange door onze passie voor gezondheid, en anderen te helpen gezonder te leven. Onze eerste grote actie was het aanbieden van een vitamine D test tijdens Serious Request. Al snel werd duidelijk dat van de 700 geteste mensen meer dan 80% een tekort in vitamine D had. We kregen veel vragen of wij ook vitamine D konden leveren en/of waar zij dit het beste konden kopen. We zagen al snel dat er veel soorten suppletie en doseringen zijn en het moeilijk is om te bepalen hoeveel je nodig hebt en in welke dosering.

Vanaf begin dit jaar hebben we besloten om een vitaminescreening aan te bieden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen sneller tekorten hebben, maar ook regelmatig teveel supplementen nemen. Zonder duidelijke screening blijft het nemen van vitaminen giswerk. Het is eigenlijk alleen mogelijk exact inzicht te geven aan de hand van een bloedtest; Daarom hebben we de meest relevante biomarkers in de vitaminescreening opgenomen.

Op basis van de vitaminescreening kan je bepalen wat de optimale combinatie van vitamines en mineralen is. Waar nodig kan je dan aanvullen. We sturen vervolgens jouw natuurlijke vitaminen direct naar je thuis op in handige pakketten door middel van een maandelijks abonnement. Je dagelijkse vitaminebehoefte netjes in één pil. Het is zo eenvoudig als dat. Nooit meer vergeten om je supplementen te nemen, en geen badkamerkasten vol met grote potten vitamines.

Het is de missie van Vital Orange om verbeteringen aan elk aspect van je gezondheid te brengen. Het begint met goede voeding, die je fysieke en mentale welzijn verbetert én inzicht en ondersteuning van je lichaam bij intensieve activiteiten.

Dit heeft vervolgens effect naar elk ander aspect van het leven.

Iedereen is tenslotte uniek. Je eet niet allemaal hetzelfde, leeft niet hetzelfde en je sport niet hetzelfde. Het is logisch dat je een mix van vitaminen nodig hebt die net zo persoonlijk is als jij.