Winkelwagen

Vital Orange

Een uniek concept in Nederland: Sport Vitamine op Maat

Voor topsporters is het heel normaal: je vraagt het uiterste van je lichaam, dus je weet ook precies wat het lichaam nodig heeft. Zij laten daarom regelmatig in specialistische laboratoria hun bloedwaarden meten, om zo de benodigde supplementen daarop aan te passen.

Voorheen was deze manier van testen alleen voor topsporters bereikbaar. Maar met het unieke concept Sport Vitamine op Maat, ligt dit nu ook voor jou binnen handbereik!

Over Vital Orange

Vital Orange is opgericht door een team van specialisten die hard werken aan eigen gezondheid en fitheid. De naam komt van het Latijnse woord Vita. Dat letterlijk ‘leven’ betekent en Vital is Engels voor vitaal. Dat onderstreept onze dagelijkse energie die we inzetten voor de vitaliteit van onze fans en klanten. Niet alleen houden we van de gezonde sinaasappel (Orange in het Engels), maar het onderstreept ook onze herkomst: de nationale kleur oranje.

Onze missie

Dagelijks wijden we onze energie aan iedereen die zijn prestaties en fitheid wil verbeteren. We inspireren en ondersteunen je graag in het bereiken van een optimale vitaliteit.