Winkelwagen

Voor welke professionals?

Individuele sportbeoefenaar

Professionele atleten hebben het al jarenlang toegang tot bloedanalyses. Deze kennis gebruiken ze om hun voeding aan te passen en daarmee hun prestaties te verbeteren. Nu maakt Vital Orange het beschikbaar voor iedere atleet, sporter, coach en trainer. Of je nu een fietser, hardloper, tiib-er, crossfitter, spinner, zwemmer bent, de ultieme bloedanalyse met Sport Vtamines is nu verkrijgbaar. Ook jij kan nu een professionele analyse van je bloed ontvangen en op maat je Sport Vitamines krijgen.

Teams

Ben je coach, trainer of sportarts? Dan wil je graag dat jouw team optimaal vitaal is én optimaal presteert. Ieder teamlid is uniek en je wil het beste in hem of haar naar boven halen. Vital Orange biedt hierin de oplossing; De teamprestaties en de vitaliteit verhogen door een individuele screening, Sport Vitamines en voedingsadvies op maat. 

Sportscholen

Wil jij als eigenaar of medewerker van een sportschool een unieke service bieden aan je leden? Biedt je speciale persoonlijke trainingen aan dan komen wij graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Personal trainers

De unieke Sporttest wordt door diverse professionals aan hun klanten aanbevolen. Mocht ook jij, als professional, dé sporttest en gepersonaliseerde supplementen willen aanbieden, komen we graag in contact. We kijken er naar uit om samen de zakelijke mogelijkheden te bespreken. 

Retail

Speciaal voor retail hebben wij een proefpakket ontwikkeld. Ieder proefpakket heeft een unieke code zodat wanneer sporters voor de sporttest kiezen en een abonnement op Sport Vitamines dan ontvangt u bij iedere bestelling die online wordt geplaatst een additionele vergoeding.