Winkelwagen

Is het voor mij?

Is het voor mij?

Sport Vitamine op Maat is voor iedere sporter die precies op basis van zijn lichaam zijn vitaminen en mineralen op optimaal niveau wil brengen. Een topfit lichaam is essentieel om jezelf elke training weer te verbeteren. Maar hoe fit is je lichaam eigenlijk? Moet je bij suppleren of juist niet?

Met de Sporttest weet je precies welke supplementen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren.

Sporten is elke keer een nieuw doel stellen

Net dat stapje extra. Dat doe jij elke training. Daardoor blijf je groeien in je sportprestatie en slaag je er steeds weer in een nóg betere prestatie neer te zetten. Op naar de marathon van New York en misschien loop je hem deze keer zelfs wel onder de vier uur. Of doe je dit jaar mee aan Alpe d’Huez? Jij gaat er in elk geval voor!

Krijg werkelijk inzicht in je sportprestaties

Een topfit lichaam is essentieel om jezelf elke training weer te verbeteren. Want ondanks intensief trainen kunnen je prestaties nooit maximaal zijn als jouw lichaam niet optimaal in balans is. Hoe zit het met je bloedwaarden? Welke supplementen heb je nu echt nodig? Je ziet mensen om je heen van alles gebruiken; van eiwitshakes tot de meest uiteenlopende supplementen. ‘Zou jij met jouw trainingsfrequentie ook moeten doen.’

Toch raden wij aan om niet zomaar supplementen te gebruiken. Bij Vital Orange gaan wij uit van "meten is weten". Als jij weet wat jouw lichaam nodig heeft dan kun je pas echt excelleren in je sportprestaties!

Alle supplementen die jij nodig hebt eenvoudig thuisgestuurd

Wanneer je de Sporttest hebt gedaan, weet je precies welke supplementen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Stap 2 is dat jij deze supplementen op maat elke twee maanden krijgt thuisgestuurd. De supplementen zijn handzaam verpakt voor de dagelijkse te slikken suppletie; Sport Vitamine op Maat voor jou!

 

naar boven


.